Bijzondere pumps van Irregular Choice

Soms kom je online merkjes tegen die je aandacht pakken en waar je alleen maar met bewondering naar kunt kijken. Irregular Choice is zo’n merk voor mij.
Hun collecties zijn anders, hun ontwerpen vallen op en zijn anders. Ze maken kleine kunstwerkjes waar je op loopt. Gekke prints, opvallende kleuren, beeldjes als hak? Bij Irregular Choice is niets te gek.

irregular choice

Ik heb uiteindelijk na vreselijk lang dubben en twijfelen gekozen voor blauw met gouden pumps. Geen hoge hak en een bandje over de wreef waardoor ik hoopte op comfortabele schoentjes. Ze komen uit Londen en wat een cadeautje kwam er binnen, alleen de schoenendoos is al een plaatje. Die ga ik dan ook zeker bewaren. En daarna maakte ik de doos open en haalde er twee ware kunstwerkjes uit. De binnenzool is mooi bedruk met het Irregular Choice logo op velours en een super schattige print op de zool. Mijn hemel, een eekhoorn met prachtige tekeningen eromheen. Wat ontzettend zonde om hier op te lopen, dat zal er gewoon afslijten.

Maar ze lopen helemaal niet zo lekker en comfortabel als dat ik had gehoopt. Ze zijn behoorlijks stug en het metallic schuurt een beetje. En als ik ze draag naar speciale gelegenheden, voel ik me bijzonder. Ze maken van elke outfit een speciale outfit. Ze zouden ingelopen  moeten worden, maar dit zijn mijn pronkstukjes op de plank, ik wil ze gewoon niet beschadigen.

irregular choice

Iedere collectie die ze ontwerpen komt langs in mijn mailbox en iedere collectie zou ik mijn maandsalaris er weer met gemak aan uit kunnen geven. Deze ene schoen nog mooier en opvallender dan de andere pump. Ik heb serieus de bruiscollectie overwogen met het bruidspaartje als hak, maar behalve dat ze mijn maat hier in helemaal niet hebben, past het ontwerp ook niet bij mijn jurk en thema van de dag.

Wie weet zal er nog een paar Irregular Choice schoentjes in mijn bezit komen, ze zijn om verliefd op te worden vind je ook niet?

 

Geef een reactie