Hoge Via Vai sneakers – to love!

Ik heb al meerdere schoenen van het merk Via Vai. Hoge suède laarzen met sleehak, hoge licht bruine leren laarzen en westernboots, maar deze sneakers zijn echt mijn allerbeste koop ooit. Ik heb ze aangetrokken en niet meer uit gedaan, wat zitten deze goed zeg. De tong is gevoerd met teddy waardoor ze lekker warm zitten.

via vai sneakers

via vai sneakers


Alsof je op je hardloopschoenen staat, de pasvorm is perfect en het voetbed lijkt wel schuim. Het voetbed is nog uitneembaar ook. Het voordeel hiervan is dat je eventueel je eigen zooltjes hierin kunt dragen, maar voor mij betekend het dat ik deze zooltjes ook in mijn andere sneakers kan dragen. Jazeker, je leest het goed, ik draag deze zooltjes soms in mijn regenlaarzen, die normaal niet lekker lopen. Ook na een hele dag staan, heb ik in deze sneakers namelijk geen vermoeide voeten.

Het combineren van deze sneakers is ook heel makkelijk en door de donkere brons met bruine kleur passen ze prima bij elke jeans natuurlijk, maar ook onder een jurkje kunnen ze prima voor een stoere look. Ik draag ze dan ook graag onder mijn jurkje of skinny jeans. Wat ik ook leuk vind zijn deze pompons van het merk PINNEDbyK en glitter sokjes om het plaatje af te maken.

 

via vai sneakers

Via vai sneakers

 

Geef een reactie