Michael Kors pumps voor de bruiloft

21 juni was het onze dag, getrouwd met de man van mijn leven op Michael Kors pumps.
En als echt shoeaholic was de zoektocht voor de perfecte pumps misschien een nog wel grotere uitdaging dan de jurk. Pumps die opvallen, maar niet te veel, hak mag wel hoog, maar geen 10cm en ze mogen wel duur zijn maar geen Louboutin duur…
Louboutin… Op de eerste plek stond toch echt geen Michael Kors. Je weet wel, de rode zolen *zucht* Zelfs de basis collectie is om verliefd op te worden en het idee van een paar echte Louboutins op mijn bruiloft maakte me al helemaal gelukkig. Maar ik ben niet gek, ze zijn naast zeer oncomfortabel namelijk ook zo duur dat ze geen optie waren.

Nadat de jurk was gekozen en was het ook duidelijk dat mijn accent goud zou worden en dat maakt het zoeken naar iets veel makkelijker. Ik wilde niet zo maar pumps, maar goudkleurig! En aangezien ik best hoge hakken wilde, moesten ze ook leer zijn. Anders heb ik blaren binnen 15 mtr. Online was ik onder de indruk van het aanbod metallic pumps van Michael Kors. Dus op een zondag samen met Martin een dagje Utrecht gedaan en bij de Bijenkorf heb ik ze gepast. Ze zaten best redelijk voor hoge hakken en ik kocht ze dan ook direct. Ondanks dat Martin niet heel erg onder de indruk was van de punt neusjes.

Ik heb bijna dagelijks even naar ze gekeken en zou ze elke dag weer kiezen. Maar alhoewel ik ze serieus heb geprobeerd in te lopen de weken voor de grote dag. Door de hoge temperatuur die dag, heb ik ze niet heel lang aangehad en was blij met mijn teenslippers. Ze stonden op tafel mooi te zijn en dat doen ze nu nog in de boekenkast. Ik zal ze zeker nog vaker dragen, maar wel als ik weet dat er stoelen zijn.

 

Geef een reactie