Mijn Spaanse Kanna sneakers

Ze stonden me al een hele tijd aan te kijken…
Die metallic groen met gouden sneakers van het prachtige Spaanse merk Kanna. Klittenband sluiting is heerlijk! En laten we eerlijk zijn, sneakers heb je nooit genoeg 🙂

20180108_131301

Kanna Military patch sneaker

Er zit geen los voetbed in, waardoor ik mijn schapenvacht zooltjes er niet in kan doen, dat is nu met de kou wel een beetje jammer. Maar verder lopen ze fantastisch. Ik ben opslag fan van dit merk Kann waar ik nog geen exemplaren van in mijn kast had staan.  De bontflap heeft een camouflage print en wordt op zijn plek gehouden door het klittenband. De zool is rubber, heeft een grijs blok aan de achterzijde met de rest is wit en heeft onder de hele zool en zwarte loopzool.

Door de mooie groene kleur en goud effecten vallen ze wel op en laten we eerlijk zijn, saai zijn ze ook niet! Het goud van de geborduurde sterretjes geven ze een military look wat helemaal hip is dit seizoen. Ook op mijn werk zijn de reacties geen uitzondering en heb ik al menige vrouw mogen vertellen welk merk ze zijn en dat Kanna te koop is bij Elias shoes.

20180108_133803

Kanna military patch sneaker

Geef een reactie